ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ημερομηνία:

Κατηγορία:


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου μας πραγματοποίηθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιατικής πίτας της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. από τον Δήμαρχο Δράμας κο Γεώργιο Παπαδόπουλο, παρουσία των μελών της νέας Διοίκησης , του Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κου Ιωάννη Γεωργιάδη και των εργαζομένων.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που διατελεί η Δ.Ε.Υ.Α.Δ.,στους ενδεδειγμένους τρόπους τους οποίους η νέα Δημοτική αρχή σχεδιάζει για την ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση των υπηρεσιών της απέναντι στους δημότες, καθώς και για την μεγάλη ευθύνη όλων μας απέναντι στη διάθεση του σοβαρότερου αγαθού, αυτής του πόσιμου νερού.
Επίσης τόνισε πως ζητά τη συνεργασία της Διοίκησης και των εργαζομένων ,έτσι ώστε να επιλύονται άμεσα προβλήματα τα οποία προκύπτουν.
Τόνισε επίσης τη θέση του περί της δημόσιας διάθεσης του σοβαρότερου αυτού αγαθού, όπως επίσης το ότι διαθέτουμε ανά τη χώρα ένα από τα καλύτερης ποιότητας πόσιμο νερό βασει αναλύσεων.
Το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κος Ιωάννης Γεωργιάδης ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του πως θα είναι καθημερινά παρών στα νέα του καθήκοντα ,έτσι ώστε να βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών και των εργαζομένων , συμβάλλοντας στην επίλυση των θεμάτων τα οποία προκύπτουν καθημερινά με κύριο σκοπό την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Σχετικά Άρθρα